Pages

FAIZ BUKAN BLOG CUN

Photobucket

Wednesday, May 5, 2010

PINDAH OH PINDAH RUMAH


SALAM.. barang dekat rumah kelana idaman tiba-tiba jadi banyak? Aku rasa barang dekat rumah lama aku takdelah banyak sangat, tapi rupanya boleh lagi dikategorikan sebagai banyaks!Banyak tak??


Perpindahan itu sesuatu yang sangat menyeksakan. kalau angkut tv,printer lama dgn printer yg kena curi..huh...Haha! 1 van kecil kot... angkat barang naik kereta je tadi. Pastu waktu nak bawak barang then rumah tingkat 16, nak kena angkut naik lif lagi. Kalau takdek lif lagi macam mana? Pengsan weh! nasib ada troli besar jugak..
 Gilos! Terasa dah hilang akal dah dow nak kemas balik.
Nasib baik masa bawak masuk rumah  tu, brader aku tolong angkat sekali naik rumah. Bapak lega! Aku rasa nk ucap  Terima kasih kepada Ahmad Fauzi and abg ipar  yang membantu.
P/S: Kalau korang kwn2 ada masa terluang, marilah melawat..ke selayang mall Hehehehe

6 comments:

ispiderz said...

nape pindah umh?

kimi said...

sebab kontrk hbs.xmo r rmh tu jauh

Hizami Rahim said...

kemas jangan tak kemas.
;)

ispiderz said...

da 2,,semua dak2 umh ko pndh la?

kimi said...

diowg dh mula praktikal...

-jaei- said...

x bgtau pun nk pndh...

Post a Comment

Followers

Kimi As Faiz


Faiz Bukan Blog Cun
Photobucket
KIMI AS FAIZ
 
Powered by Blogger.

Music

.

IKLAN-CITY

Chat banyak-banyak bayar FREE je

puasa-raya

Khidmat Masyarakat

Follow on Buzz
Photobucket