Pages

FAIZ BUKAN BLOG CUN

Photobucket

Friday, May 21, 2010

'Slogan Untuk abg eQ..."


http://eqbalzack.blogspot.com/
Photobucket




Syarat-syarat penyertaan:
1. Terbuka kepada followers abg eQ. Yang belum jadi followers, follow dulu ye...
2. Tak perlu vote! Abg eQ sendiri akan 'pick the winner' (berdasarkan kreativiti & originaliti).
3. Bagi slogan yang dah siap, buat 1 entry iaitu slogan anda bertajuk 'Slogan Untuk abg eQ..."

Photobucket
4. Letakkan gambar contest kat entry anda tu. (Completed)
5. Linkkan gambar contest terus ke blog abg eQ. (Terminé)
6. Jangan lupa! Tinggalkan jejak kat sticky mode blog abg eQ ni....abg eQ akan terus ke blog anda.

 (完成)
Cakap Bernas:Salam Abang Eqbal,Kimi dah siapkan entry untuk contest abg.Dipersembahkan.hehe,Terima Kasih,Nandre,Xie-Xie.

4 comments:

eqbalzack said...

woww...sangat kreatif....
abg eq akan linkkan dengan peserta2 lain ptg ni...skrg ada birthday party kawan ni...curi masa online...hehe

mama zharfan said...

salam ziarah...good luck! best baca slogan yg kreatif ni..

kimi said...

hehe,just nk menaikkn nama blog kimi .hehe.TQ ziarah blog kimi.hehe

honey amour said...

congrats kimi..dapat hadish kreatif contest slogan abg Eq...

Post a Comment

Followers

Kimi As Faiz


Faiz Bukan Blog Cun
Photobucket
KIMI AS FAIZ
 
Powered by Blogger.

Music

.

IKLAN-CITY

Chat banyak-banyak bayar FREE je

puasa-raya

Khidmat Masyarakat

Follow on Buzz
Photobucket