Pages

FAIZ BUKAN BLOG CUN

Photobucket

Wednesday, June 15, 2011

Lip balm Bibir Lebam Err Beauty Blog ke

Hai..korang guna lips balm tak??pergh terus je..xde salam pun.. Tak kira.tak kira...korang jgn nak tipu..lips balm bagi aku agak mahal dan boleh buh kat lips je..so kowang nak letak kat hidung??suka hati...aku nk cdgkn satu produk ni..bukan je bibir kt mana-mana bhgian kulit pun sesuka hati je kowng blh letak..jenama ni 
memang dh lama dan berharga separuh dari lips balm yg korng beli.trust me!

Vaseline Petroleum Jelly ® adalah pergaduhan minyak 
mineral, parafin dan lilinmikrokristalin(pe ke jadah semua ni??) yg membawa impak ketika dicampur bersama-sama, mencipta sesuatu yang luarbiasa (pergh ayat)- jelly halus yang mempunyai titik lebur yang 
tepat di atas suhu badan.Keputusan - secara harfiah(bahasa over) meleleh ke dalam kulit, mengalir ke dalam ruang antara  lipid anda..errr lipid tu kulit. Sesampai di sana, ia kembali membeku,mengunci diri di dlm kulit.amboi-amboi

Vaseline Petroleum Jelly ® melayani dua fungsipertama 
membantu menjaga  kulit anda ketika keluar dunia luar –selama ni alien ker? melindungi kulit dari pengaruh cuaca dan 
pendedahan terlampau. Kedua, ia bertindak seperti sealant?? Cer teka sendiri mksudnya.. untuk membantu menjaga lipid di dalam - membentukpenghalang oklusi(pening) dengan hilangnya air alami kulit kita.

Jadi kulit yang kering dan pecah-pecah dilindungi dari unsur-unsur pengeringan(over je bunyi), membolehkan membina kelembapan secara alami dari dalam kulit itu sendiri.

Pergh pengsan la korang baca..sekiannn

1 comments:

kimi said...

hehe

Post a Comment

Followers

Kimi As Faiz


Faiz Bukan Blog Cun
Photobucket
KIMI AS FAIZ
 
Powered by Blogger.

Music

.

IKLAN-CITY

Chat banyak-banyak bayar FREE je

puasa-raya

About Me

My Photo
kimi
LUMUT, PERAK, Malaysia
مرحبا..SAYA BUDAK BARU.PANGGIL JE KIMIكيمي. SAYA NI BIASA JE.. شكرا لك
View my complete profile

1,2,3

phonepower
kimi-arrisa-balqis.blogspot.com

Khidmat Masyarakat

Follow on Buzz
Photobucket