Pages

FAIZ BUKAN BLOG CUN

Photobucket

Friday, February 4, 2011

Cikgu di sekolah ZOO?

Jadual Waktu Mengajar
Orang kata kalau mengajar kat sekolah teruk, mati la ko,habis la kena buli..tapi sekolah aku ni even look bitter, tapi almost yg aku alami adalah sweets.. dengan terujanya  aku nak cakap ia lebih kepada lovable.. Priceless!!!:)

Budak sekolah ni seriously macam dekat zoo,tapi kisah hidup mereka adalah suntikan semangat untuk aku lebih menyayangi dan menyukai budak-budak sekolah aku.Nakal???Oh memang nakal..tapi biasala kan…budak-budak nak jadi dewasa..

"Cikgu.. nak no phone,apa fb cikgu ek?.cikgu ni kacak la. Cikgu masuk je la kelas ni sampai habis.. cikgu la yg paling baik dlm sekolah ni.." oh really??? Terima kasih

Walaupun cikgu lelaki tak ramai,aku tak nafikan…tapi itulah cabaran as guru lelaki supaya pelajar menghormati korang…

 Apa pun aku boleh mengajar di kawasan kota kuala lumpur,tapi hulu Selangor adalah lebih menarik dan mencabar sebab sini adalah situasi sekolah yg sebenar(penyelia petang la yang ckp)bkn aku yang pandai-pandai cakap…


PRICELESS :)

*Lawa tak my handwriting???

7 comments:

NORRAINI BT IBRAHIM said...

wah..........!
best laa kamu.....=)

aliefcmoi said...

waaaa...selamat menjadi cikgu..bro,,kalau free,bro singgah la blog aku..kalau sudi,follow la..for sure alief akan follow bro balik..thanx bro..jgn lupa k..trima kasih cikgu..haaha http://aliefcmoi.blogspot.com/

Ezay Hadry said...

best wey tgk org jd ckgu..
ak nak tp takut..bhahaha
beso tulisan ko..bulat2

Farhana Sahri said...

cikgu hensem..kompom budak2 smgt nk blaja....hihi

itamrazali said...

handsomenya awak..

epulafea said...

cikgu ahmad faiz comel. boleh buat teddy bear. T_T

Kerja Kosong said...

best per ngajar kat sekolah nakal...
mencabar...
leh nakal skali
hehehe

Post a Comment

Followers

Kimi As Faiz


Faiz Bukan Blog Cun
Photobucket
KIMI AS FAIZ
 
Powered by Blogger.

Music

.

IKLAN-CITY

Chat banyak-banyak bayar FREE je

puasa-raya

About Me

My Photo
kimi
LUMUT, PERAK, Malaysia
مرحبا..SAYA BUDAK BARU.PANGGIL JE KIMIكيمي. SAYA NI BIASA JE.. شكرا لك
View my complete profile

1,2,3

phonepower
kimi-arrisa-balqis.blogspot.com

Khidmat Masyarakat

Follow on Buzz
Photobucket